fbpx

Online forløb – Entreprenerdy

Programmet er for dig, hvis du allerede har stiftet cvr.-nr eller har en konkret forretningsidé og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den.

Over 8 sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

I løbet af 8 sessioner (online) bliver du introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i arbejdet konkret med udviklingen af din og de andre deltageres egne virksomheder eller idéer.
Værktøjerne vil være frit tilgængelige ved afslutningen af forløbet.

Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste 8 år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektiv at udvikle deres forretning.

Selve programmet består af 8 sessioner á 60-90 minutters varighed og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online og det vil således være muligt for dig at deltage uanset, hvor du befinder dig geografisk. Holdene består af maks. 12 deltagere og det prioriteres, at der er mulighed for at give sparring og lære fra hinanden på samtlige sessioner.

“Det er et velstruktureret, konkret og praktisk forløb til at få opbygget en plan, som kan tages i brug med det samme.”

Deltager KBH 2020

“Forløbet berører alle de forskellige områder i at starte en virksomhed. Nærmere bestemt var sessionerne om forretningside og forretningsmodel uvurderligt afgørende for mig. Formatet tillader og opfordrer til egen reflektion før og efter sessioner, hvilket jeg personligt er kæmpe tilhænger af.”

Deltager Sønderborg 2020

 

”Forløbet putter tankemylderet i kasser – skærer forretningsmodellen ind til benet, og de rigtige næste skridt tegnes op.”

Deltager Horsens 2020

 

“Det er en god start som iværksætter (også for dem som har været i gang længe, men som aldrig har sat sig ned og tænkt over strategien), sætter nogle vigtige tanker i gang og hjælper en godt i gang med processen.”

Deltager Holstebro 2020

Sessioner

Program i foråret 2021

Vil du være med i forløbet?

Så kontakt os allerede idag!

7353 1400

Kontakt os