fbpx

IVER

Bag IVER står en sammenslutning af fem kommuner i Trekantområdet. Sammenslutningen skaber synergi, og giver plads til kreativt at kunne sparre med hinanden på kryds og tværs, samt at dele ud af andre iværksætteres erfaringer. Dette skaber en fordel for dig, som iværksætter i og med, at det kan styrke dig til at begynde for dig selv eller til at udvikle din forretning. Vores infomøde er bygget op på samme måde, så du kan deltage på hvilken dato der passer dig bedst – uden af skulle tage hensyn til geografien. Selve uddannelsen starter op på samme tid i hhv. Vejle, Kolding eller Haderslev.

Læs mere om IVER

Tag en uddannelse som iværksætter på kun 7 aftener

Som iværksætter i Trekantområdet har du mulighed for at blive klædt på til succes med iværksætteruddannelsen ”Iværksætteri i praksis”. Uddannelsen strækker sig over syv aftener, hvor du arbejder målrettet med din egen forretningsplan og får feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Uddannelsen giver 10 ECTS point

Iværksætteri i Praksis er tilrettelagt af Udviklingscenter Syd og UCL. Undervisningen er på akademi-niveau og giver 10 ECTS point. Du kan vælge at afslutte forløbet med en eksamen, hvor du får “trykprøvet” din forretningsplan. Uddannelsen koster 2500 kr. og inkluderer bogen “Iværksætteri i Praksis”. Forløbet starter 4 gange årligt i hhv. Haderslev, Kolding og Vejle.

Læs beskrivelsen, og tilmeld dig kurset HER

Kontakt os