fbpx

Skaberiet – et kreativt makerspace

Skaberiet er et kreativt makerspace og værksted skabt i samarbejde med Haderslev Kommune, Pædagogik & Læring og 3D Print Danmark. HER er det kun fantasien, der sætter grænserne, og du har mulighed for at udfolde dig kreativt og tænke i nye baner. Besøg Skaberiet og lad dig inspirere af vores lokale makerspace i Haderslev.

3D print, prototyper og produktudvikling

Lad Skaberiet danne rammen om dit kreative projekt, uanset om du ønsker at udvikle prototyper i 3D print, arbejde i metal, træ eller andre materialer. I vores lokaler har du rig mulighed for at udvikle ideer og prototyper alene eller under kyndig vejledning, og vi hjælper dig også gerne med nye vinkel på dit projekt.

Kom i mål med dine kreative ideer, uanset om du er virksomhed, iværksætter, uddannelsesinstitution, ansat eller privatperson.

Brug Skaberiet, som det passer DIG

I Skaberiet kan du udfolde dig kreativt, arbejde med nye strategier og udvikle dine ideer i fællesskab med andre, men lokalerne kan også benyttes til personalearrangement og lignende. Kort sagt kan du bruge Skaberiet, som det passer netop dig. Også folkeskolerne i Haderslev kan booke Skaberiet til brug i undervisningen via skolenivirkeligheden.dk.

Du kan se mere om Skaberiet på Facebooksiden: “Haderslev Makerspace – Skaberiet”. 

Ønsker du at booke tid?

Eller har du spørgsmål til hvad der er muligt, så kontakt os på

Kontakt os