fbpx

Events

I løbet af året arrangerer vi en del uddannelsesevents på ungdomsuddannelserne. Vi tilbyder også Iværksted, hvor du får konkrete værktøjer til at videreudvikle og optimere dine ideer, samt events, hvor du får mulighed for at netværke med virksomheder og andre iværksættere. Du kan læse mere om vores events herunder, og hvor de finder sted.

25. maj 2021
12.00 – 16.00
Styr på salget
Online kompetenceforløb
Coachers, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden præsenterer:
Styr på salget. Fagligt kompetenceforløb. Online. 1 x 4 timer samt 2 x 2 timer mellem d. 25/5 og d. 24/6.

På dette workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en måde du kan stå inde for. Bliv afklaret med hvordan du kan gribe salgsprocessen an og få struktur på den – så du bliver fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt GRATIS at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du ønsker overblik og viden om hvordan du griber salget an – hvordan kontakter du potentielle kunder, hvordan forhandler du med dem og hvordan lukker du handlen? Du får indsigt i konkrete metoder, der kan hjælpe dig med at overkomme mentale barrierer og gøre salgsprocessen håndgribelig.

  • Værdiskabelsen i salget: Hvad er dine unikke selling points, hvilken værdi tilfører du dine kunder, og hvordan formidler du det overfor kunden?
  • Kold kanvas: Hvordan tager du kontakt til helt nye kunder, og hvordan opstiller du en gameplan for et kundemøde?
  • Forhandling: Hvordan håndterer du indvendinger fra kunden, og hvordan lukker du handlen

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Coachers er eksperter i salgstræning, og har siden 2001 coachet, trænet og rådgivet adskillige danske virksomheder i salg og salgspsykologi. Underviseren Preben, Ann Louise og Martin har, hver især, mere end 20 års erfaring i arbejdet med iværksættere, både som investorer, konsulenter og undervisere.

 

25. maj, kl. 12.00-16.00
8. juni kl. 12.00-14.00
24. juni, kl. 09.00-11.00 

 

Før hver workshop skal der afsættes tid til selvstudie, da vi giver mulighed for at du kan afprøve værktøjerne på dine egne (mulige) kunder undervejs i forløbet.

1. juni 2021
17.00 – 21.00
Den kreative iværksætter
Online kompetenceforløb
Freelanceakademiet, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sjælland og Slagelse Erhvervscenter præsenterer: Den kreative iværksætter. Branche- og temaspecifikt forløb. Online. 2 x 4 timer samt 2 x 2 timer mellem d. 1/6 og d. 22/6.

Som kunstner og kreativ er du alligevel tit din egen chef, og står både for at skabe, planlægge, sælge og udføre alt i din ’butik’. Hver opgavetype kræver sit, men det bliver lettere, og du sparer vigtig tid, når du får sat det i system – i din egen virksomhed.

Forløbet er for alle danske iværksættere inden for kunstneriske og kreative fag, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du ønsker at starte eller udvikle egen kreativ eller kunstnerisk virksomhed. Du er uddannet eller autodidakt. Du kan for eksempel være musiker, grafiker, billedkunstner, skuespiller, forfatter, designer eller fotograf.

  • Få styr på din forretningsmodel
  • Bliv skarp på SoMe, salg og prissætning
  • Få styr på fundraising og/eller kreative partnerskaber
  • Få styr på selvledelse, projektstyring, netværk og planlægning

Din guide på vejen fra god idé til god forretning

Freelanceakademiet har godt tyve års erfaring med at vejlede kreative og kunstneriske iværksættere. Underviser Lisbeth Rysgaard har selv 25 års erfaring som kreativ freelancer, og hun har undervist og coachet mere end 5.000 professionelle kunstnere og akademikere. Lisbeth er derudover hovedforfatter på ’Freelancehåndbogen’, som du får som grundbog på forløbet.

1. juni, 17-21
8. juni, 17-21
15. juni, 19-21
22. juni, 19-21

Alle aktiviteter foregår online.Det forventes at du deltager aktivt og på alle fire workshops, da de er praksisorienterede og har fokus på dialog og netværk.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

Kontakt os