fbpx

Events

I løbet af året arrangerer vi en del uddannelsesevents på ungdomsuddannelserne. Vi tilbyder også Iværksted, hvor du får konkrete værktøjer til at videreudvikle og optimere dine ideer, samt events, hvor du får mulighed for at netværke med virksomheder og andre iværksættere. Du kan læse mere om vores events herunder, og hvor de finder sted.

26. april 2021
15.30 – 16.30
Iværksted
Online via Zoom
Siger dine nye kommende kunder nej tak til besøg? Så må du finde andre veje i salget.

Nu kan du få de 3 vigtigste værktøjer til at lave overbevisende online salgsmøder. Salgstræner Henrik Væver serverer viden, vilje og værktøjer til større salg – også når det hele skal foregå over Teams, Zoom, Skype eller hvilken som helst anden online platform.

Til dette ”salginar” (udtales: salinar) lærer du:

  • Hvor simpelt, du kan gå i gang med online salgsmøder.
  • Hvordan du overbeviser (dine kommende) kunder om at det er værd at deltage
  • Hvilket program du skal lægge for at imponere dine kunder.

 

Personlig sparring efterfølgende

”Salginaret” følges op af 1 times individuel rådgivning og sparring på din helt personlige salgsudfordring. Henrik arbejder sammen med dig om at forbedre dine salgsresultater fra præcist dit udgangspunkt i en online session på 1 time. Du forbereder Henrik på din situation før sparringen og får inspiration og løsninger på dit salg i en koncentreret times rådgivning.

TILMELDING:
Senest tirsdag den 23. april kl. 12.00.
Tilmeld dig HER
 

PRIS
Der er en egenbetaling på 500 kr. på dette arrangement, hvor du både får introduktion til salg i disse anderledes tider og personlig sparring på, hvordan du tiltrækker nye kunder til netop din virksomhed. 

Kender du andre, som kunne have gavn af af deltage? Send dem linket starther.info/events/, så de kan læse mere og tilmelde sig. 

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

Kontakt os