fbpx

Events

I løbet af året arrangerer vi en del uddannelsesevents på ungdomsuddannelserne. Vi tilbyder også Iværksted, hvor du får konkrete værktøjer til at videreudvikle og optimere dine ideer, samt events, hvor du får mulighed for at netværke med virksomheder og andre iværksættere. Du kan læse mere om vores events herunder, og hvor de finder sted.

23. februar 2022
9. marts 2022
16. marts 2022
23. marts 2022
Tilmeldingsfrit 22. feb.
Virksomhedsjura ved opstart – få styr på det med småt
Få et præcist og køligt overblik over alle de juridiske forhold du skal have styr på ved opstart og drift af din egen virksomhed.
Workshopforløbet er for danske iværksættere, som enten er på nippet til at stifte virksomhed eller lige har gjort det, og som gerne vil blive skarpere på alle de juridiske forhold, der gør sig gældende når man springer ud som iværksætter. Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.
Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:
Du har netop startet din virksomhed, eller du er på nippet til at gøre det, og ønsker konkret og brugbar viden om de mange juridiske spørgsmål, der skal tages stilling til ved opstart og drift af egen virksomhed. Over 4 workshops guider vi dig sikkert gennem den juridiske jungle, så du kan komme godt videre på dit iværksættereventyr.
På forløbet gennemgår vi:
 • Alt det basale herunder virksomhedsformer, registrering af virksomhed, GDPR, garanti og reklamation, markedsføringsloven og lovpligtige forsikringer.
 • Hvilke aftaler du skal have styr på såsom ejeraftaler, interessentaftaler, lejeret og ansættelseskontrakter.
 • Dine juridiske forpligtelser i forbindelse med salg bl.a. handelsbetingelser, salgs- og leveringsbetingelser, håndtering af dårlige betalere, leverandørkontrakter og international handel.
 • Hvordan du kan beskytte din idé ved hjælp af patenter, varemærker og NDA – med kyndigstøtte fra patent- og varemærkestyrelsen.
28. januar 2022, 09.00-13.00
11. februar 2022, 09.00-11.00
4. marts 2022, 09.00-11.00
Tilmeldingsfrit 26. jan.
Styr på salget
På dette workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en måde du kan stå inde for. Bliv afklaret med hvordan du kan gribe salgsprocessen an og få struktur på den – så du bliver fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt.
Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.
Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.
Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du er interesseret i at arbejde med:
Du ønsker overblik og viden om hvordan du griber salget an – hvordan kontakter du potentielle kunder, hvordan forhandler du med dem og hvordan lukker du handlen? Du får indsigt i konkrete metoder, der kan hjælpe dig med at overkomme mentale barrierer og gøre salgsprocessen håndgribelig.
 • Værdiskabelsen i salget: Hvad er dine unikke selling points, hvilken værdi tilfører du dine kunder, og hvordan formidler du det overfor kunden?
 • Kold kanvas: Hvordan tager du kontakt til helt nye kunder, og hvordan opstiller du en gameplan for et kundemøde?
 • Forhandling: Hvordan håndterer du indvendinger fra kunden, og hvordan lukker du handlen.
26. januar 2022, 08.30-12.30
2. februar 2022, 08.30-12.30
9. februar 2022, 08.30-12.30
Tilmeldingsfrist 25. jan. kl. 12.00
Eventet finder sted online
Social Impact – forstå værdien af det du skaber
Hvordan definerer du det social sigte for din virksomhed? Og hvordan måler og dokumenterer du de samfundsmæssige virkninger af indsatsen?
”En impact startup er en iværksættervirksomhed med en forretningsmodel, der tilbyder løsninger på nogle af velfærdsstatens udfordringer – og dermed bidrager med en positiv virkning i samfundet, samtidig med at man som virksomhed tjener penge” (Den Sociale Kapitalfond).
Som impact iværksætter er det helt afgørende at du forstår, hvilken impact du skaber med din virksomhed. Når denne forståelse er helt på plads, og du ved, hvordan du skal måle og dokumentere din impact, så bliver det meget nemmere for dig at sælge din løsning til dine kunder og din virksomhed til investorer.
Du vil få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:
For at få mest ud af forløbet skal din virksomhed gerne være baseret på en idé om at skabe et socialt impact, det kan være at hjælpe udsatte på kanten ind på arbejdsmarkedet, det kan være forebyggende for f.eks. at sikre at flere unge gennemfører folkeskolen og ungdomsuddannelser. Det sociale sigte for din virksomhed, eller din forretningsidé, er den vigtigste motivation.
 • Problemidentifikation: samfundsmæssige konsekvenser og målgruppe identifikation.
 • Måling af impact: hvad skal du måle på og hvordan skal du måle?
 • Impact management i din kapitalfremskaffelse: hvordan tænker en impact investor tænker.
28. februar 2022, 18.00-22.00
07. marts 2022, 18.00-22.00
14. marts 2022, 18.00-22.00
Tilmeldingsfrist 27. feb.
Eventet finder sted online
Klar, parat – startup
Ønsker du at få overblik og viden om hvad det vil kræve af dig at starte, drive og leve af din egen virksomhed? På dette faglige kompetenceforløb får du konkrete, brugbare værktøjer til livet som iværksætter.

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du har fået en idé, overvejer om du skal stifte virksomhed, og vil gerne vide hvordan man starter og styrer sådan en størrelse. Du ønsker at blive skarp på dine muligheder, vision og videre strategi.

 • Få væsentlig viden om forretningsmodeller, budgetter og strategi- og handlingsplaner.
 • Få inspiration til hvordan du kan markedsføre og sælge dine produkter eller ydelser.
 • Få viden om hvordan du når ud til potentielle kunder og skaber netværk.

Undervisningen er levende og afvekslende, og består af korte faglige oplæg, dialog og praktiske øvelser. Alle aktiviteter foregår online. Der vil være opgaver til hver gang, og det forventes at du afsætter tid til at lave disse.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CV

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

Kontakt os