fbpx

Erhvervssparring

Erhvervssparring er et netværk og en mentorordning i Haderslev Erhvervsråd. Sparringen foregår i grupper a seks personer, som normalt består af 4 mere nyetablerede og 2 erfarne iværksættere. Når sådan en gruppe er etableret, aftaler man selv, hvor ofte man vil mødes, og hvad der skal stå på dagsordenen.

Iværksættersparring med plads til forskellige udfordringer

Formålet med vores iværksættersparring er, at alle i gruppen lytter til hinandens udfordringer. På denne måde er det muligt at dele erfaringer og inspirere hinanden til at løse udfordringerne i de forskellige stadier af det at drive selvstændig virksomhed. Erhvervssparring er et netværk med plads til alle, og der er ingen krav til, hvilken slags virksomhed du driver.

Mød andre iværksættere og få en iværksættermentor

De væsentligste aktiviteter i vores erhvervssparring er møder i mindre grupper, men der arrangeres også løbende fællesmøder med faglige indlæg, diskussioner og spændende virksomhedsbesøg. Deltag i vores iværksættersparring og bliv del af et inspirerende fællesskab. Erhvervssparring giver dig mulighed for at skabe et lokalt netværk, lære af andre, der er eller har været i samme situation som dig, samt udveksle erfaringer med en mere erfaren iværksættermentor.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Vil du være med i en sparringsgruppe?

Kontakt os for at høre nærmere

7353 1400

Kontakt os