fbpx

Erhverv

Formålet med startHER’s uddannelsesevents er at vække det entreprenante hos de unge på ungdomsuddannelserne. Deltagerne får en lille smagsprøve på iværksætterlivet, og vi giver dem, i samarbejde med erhvervslivet, sparring og vejledning i processen.

Vi inddrager erhvervslivet som oplægsholdere eller som dommere. De studerende får kvalificeret feedback og sparring på deres idé, pitch og forretningsplan. Deltagerne fra erhvervslivet, deler deres erfaringer og inspirerer de studerende, og samtidig bliver de også selv inspireret af innovative ideer og nye læringsmetoder, så alle går der fra med ny energi og inspiration.

startHER har også flere erhvervsmentorer og iværksætterrådgivere tilknyttet, som står klar til at hjælpe alle iværksætterspirer – vil du også være en del af et innovationsmiljø, så kontakt gerne startHER.

Som virksomhed kan man også indgå et samarbejde med de studerende og blive en del af undervisningen – enten ved at stille en udfordring, som man ønsker input og nye ideer til eller ved at åbne dørene for de studerende og give dem indblik i de mange karrieremuligheder der findes lokalt.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

Kontakt os