Power Up

Power Up er for dig, som er igang med at opbygge en virksomhed, og som ønsker at få hjælp til at få opbygget et fundament for både din virksomhedsidé og dit koncept. Forløbet faciliteres af Medstrøm, og består af 9 moduler indenfor blandt andet pitchtræning, konceptudvikling, hverdagsledelse og efterspørgsel. Derudover vil du få individuel business sparring, praktisk orienteret viden, værktøjer samt få adgang til et netværk af andre nystartede virksomheder, som du kan bruge til at få udviklet din virksomhed.

Målet er at du som ny iværksætter udvikler din virksomhed til en sund og bæredygtig forretning og samtidig får et fagligt og personligt kompetenceløft. 

Du kan deltage i Power Up hvis du har haft et CVR nummer imellem 0 til 1 år. Det er også muligt at deltage i forløbet selvom du endnu ikke har oprettet et CVR nummer – det er dog vigtigt at du har en ambition om at starte egen virksomhed.

Der er opstart d. 28. maj i Sønderjylland, og du kan læse meget mere om Power Up nedenfor.

 

Tilmelding

Power Up kræver optagelse. Det er derfor vigtigt at udfylde optagelsesskemaet for at kunne deltage i et interview, som fungerer som en screening. Optagelsen vurderes udfra, om du er kvalificeret til forløbet.

Har du spørgsmål til Power Up?

5120 0260

lene@her.dk

BOOK