Kom videre

Er du allerede godt i gang med dit iværksætterprojekt, men har brug for at få indsigt i vækstpotentialet for din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort professionelt bestyrelsesnetværk, hvor du kan få råd og vejledning til valg af bestyrelse, som kan styrke din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde den rette kandidat helt uden omkostninger.

Netværk og fællesskab

Gennem startHER kan du få adgang til et professionelt bestyrelsesnetværk samt netværk indenfor industri, HR, logistik og eksport.

Tilbud

Vejledning

Vi kan give dig vejledning om fremskaffelsen af vækstkapital.

Adgang

Via startHER kan du få adgang til professionelle bestyrelseskandidater.

Måske du allerede har en bestyrelse, men savner andre kompetencer? Eller overvejer du at få en bestyrelse eller et advisory board? Investér i dette og din forretning kan blive endnu stærkere.

Flere analyser viser, at en af de afgørende faktorer for mange virksomheders vækst og succes er etableringen af en bestyrelse eller et advisory board.

Bestyrelsesnetværket HER kan hjælpe dig med at få afklaret din virksomheds stærke og svage sider, og ikke mindst med at finde den rette kandidat. Vores kompetence-bank består af kandidater fra et stort geografisk område fra mange brancher.

Kontakt udviklingskonsulent Jan Hyldal for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Denne ydelse er gratis for alle medlemmer af HER.

Hvordan gearer jeg min virksomhed til vækst?

Hvilke muligheder er der, og hvad kræver det af mig for at få tilført vækstkapital?

Hvordan kan en mentor, en bestyrelse eller et advisory board skabe værdi for min virksomhed?

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK