Kom godt i gang

Er du allerede i gang med din virksomhed, men har brug for et skub i den rigtige retning, så er du ved iværksætterrejsens tredje trin. Her kan vi tilbyde sparring og øvelse i at teste din virksomhedsidé.

Netværk og fællesskab

Netværkscafé med andre iværksættere og erhvervsledere

Det primære formål med netværkscaféen er, at man dyrker sit netværk i et uformelt miljø og mødes med andre virksomheder for at udveksle erfaringer, skabe nye forbindelser, få ny inspiration og ikke mindst besøge en spændende lokal virksomhed. Der vil hver gang være et kort og aktuelt input/tema fra en ekstern oplægsholder.

Netværkscaféen afholdes torsdage i ulige uger skiftevis kl. 8.00 og kl. 15.00 og er åben for alle medlemmer af HER, som kan medbringe op til to gæster. Det er gratis at deltage og alle deltagere bliver opfordret til at medbringe navneskilte.

Netværkscaféen foregår altid stående – også under oplæg – og gerne ved ståborde, da det på denne måde er nemmest for deltagerne at cirkulere rundt og netværke med hinanden.

Værtsvirksomhedens rolle til netværkscaféen er at stille lokaler til rådighed, byde på kaffe og rundstykker/kage samt lave en kort præsentation af virksomheden på 20 minutter og eventuelt en rundvisning.

startHER Erhvervssparring

startHER Erhvervssparring er et netværk og en mentorordning i Haderslev Erhvervsråd, hvor man kan få sparring i 4 + 2 sparringsgrupper, som typisk består 4 iværksættere, selvstændige eller nyetablerede og 2 lidt mere erfarne. Når sådan en gruppe er etableret, aftaler man selv, hvor ofte man vil mødes, og hvad der skal stå på dagsordenen.

Formålet med sparringsgrupperne er, at alle lytter til hinandens udfordringer og deler erfaringer og inspirerer hinanden.

startHER Erhvervssparring er et netværk med plads til alle, og der er ingen krav til hvilken slags virksomhed, man driver.

startHER Erhvervssparring’s væsentligste aktivitet er møder i mindre grupper, men derudover arrangeres der fællesmøder med faglige indlæg, diskussioner, 6 årlige klubmøder og spændende virksomhedsbesøg. Se datoerne for 2018 HER.

Tilbud

En kontorplads

På startHER – etagen kan du få en base uden det koster dig en krone. Vi kan tilbyde dig en gratis kontorplads i 6 måneder. Kontorpladsen inkluderer bord og stol, internetadgang, kaffe/te og adgang til mødelokaler. Derudover har du mulighed for at få 6 timers gratis rådgivning indenfor bl.a. regnskab, finansiering, markedsføring, sociale medier, forsikring og jura fra vores rådgivningsnetværk, og ikke mindst netværke med andre iværksættere på etagen.

startHER-etagen er beliggende på:

Jomfrustien 27
6100 Haderslev

Gratis salgskursus

og personlig salgscoaching.

Adgang til ny produktviden

og innovation til udvikling af din virksomhed.

Iværksætterhuse i Haderslev Kommune

Voxeværket

Voxeværket er et stort kontorfællesskab med flere end 20 lukkede kontorer i forskellige størrelser – til flere typer virksomheder. Her kan du lukke og låse, du får alarm på kontoret, fibernet, masser af gratis p-pladser, pæne, præsentable og ordenlige rammer, gode mødefaciliteter og meget andet.

Kontakt: Kløvervej 75, 6100 Haderslev
+45 22 18 12 20 | ho@voxevaerket.dk | www.voxevaerket.dk/

VirkSyd – House of business

Hos Virk Syd kan du leje et kontorlokale/arbejdsplads til din virksomhed.
Virk Syd er en privatejet virksomhed der på almindelige forretningsvilkår, anviser lokaler og vejleder om virksomhedsstart, vækst, forretningsudvikling og netværk.

Kontakt: Kløvervænget 26, 6100 Haderslev
+45 44 45 02 02 | mail@virksyd.dk www.virksyd.dk 

SLF

Centret har over 200 kontorarbejdspladser, reception og telefonmodtagelse, kantine og mødelokaler til alt fra 4 til 150 personer. Kontorerne er fuldt møbleret og IT udstyret.

Kontakt: Billundvej 3, 6500 Vojens
+45 73 20 26 00 | slf@slf.dk | www.slf.dk  

E & I Huset

E & I Huset er beliggende midt i Vojens by tæt ved togstationen – midt i Haderslev Kommune. Tanken er, at det skal anvendes til kontorfællesskab, hvor mindre virksomheder/iværksættere kan leje en kontorcelle af forskellig størrelse. Formålet er at opbygge et kontorfællesskabet, som syder af Energi & Innovation. 

Kontakt: Vestergade 13a, 6500 Vojens
+45 20 68 60 86 | info@eihuset.dk | www.eihuset.dk

Hvordan præsenterer jeg min virksomhed og mit produkt professionelt?

Hvor og hvordan sælger jeg mit produkt?

Hvilket innovativt netværk kan udvikle min virksomhed?

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK