Events 2019

I løbet af året arrangerer vi en del events, som du er velkommen til at deltage i. Vi tilbyder bl.a. events, hvor du kan få værktøjer til at videreudvikle og optimere dine ideer, samt events, hvor du får mulighed for at netværke med virksomheder og andre iværksættere. Du kan læse mere om vores events herunder, og hvor de finder sted.

31. oktober 2019
Åbning af Makerspace – Skaberiet

Idéen med et Makerspace er at sætte fokus på brugerdrevet innovation. Et Makerspace er et kreativt værksted, hvor folk med interesse i computere, teknologi og videnskab mødes, udveksler idéer, skaber nyt indhold og meget andet.

Den centrale idé med Makerspace er, at det er folks egne idéer og kreative energier, der driver værket. Her er ingen på-forhånd-givne løsninger og ingen passive tilskuere. Vil folk være med, er det for at tage en aktiv rolle som medproducerende deltagere.

Vi ses i Skaberiet på Jomfrustien 27 i Haderslev fra kl. 13 – 15

12. november 2019
OptimizeCamp – Styrk din idé

På OptimizeCamp arbejder de studerende sammen i deres grupper for at forbedre deres pitch. Men det handler også om, at styrke deltagerne individuelt og finde netop det, de hver især kan forbedre for at opnå et endnu bedre resultat. Bliv bevidst om egne styrker, få tips, feedback og masser af pitch træning, så alle er klar til kommende konkurrence pitches, eksaminer, jobsamtaler osv.

13. november 2019
Kickstart dit salg – Få et salgsboost

Som iværksætter er det afgørende, at du kommer godt i gang med salget og får udvidet dit kundegrundlag, så din nystartede virksomhed får flyvehøjde. Som optakt til international iværksætterige i uge 47, tilbyder startHER og Haderslev Erhvervsråd et salgsboost til dem der ønsker at sælge mere og finde nye kunder.

13. november 2019
Iværksted – Vind kampen om prisen

Iværksted er for dig, som har en ide og vil have flere værktøjer, så du kan udvikle videre på din ide og skabe forretning. Det afholdes 6 gange om året og der er altid en spændende oplægsholder på som inspirerer og giver viden omkring relevante tematikker indenfor innovation og iværksætteri.

11. december 2019
Dig & Din Idé – Alting starter med en god idé…

Alle kan deltage. Om du er folkeskoleelev, studerende, ny iværksætter, eller intraprenør fra en allerede etableret virksomhed – alle er velkomne. Det vigtigste for os er den gode idé, som du har fået.

Februar 2020
Kom godt i gang

Programmet opdateres løbende..

2. april 2020
Nobel (PRE)

Nobel er for alle kommunens 6. klasser. Eleverne skal, som en træning til det kommende EDISON skabe innovative processer indenfor emnet ‘FN’s Verdensmål’.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK