Hoved events 2018

20. juni 2018

startHER Effekt konference

Vi præsentere resultat og effekt af årets startHER aktiviteter. Vi ønsker med konferencen at sætte en ny retning for, hvordan målrettet aktivitet kan øge kreativiteten og skabe mere mod, risikovillighed og innovation i praksis.

På dagen bliver der tonegivende indlæg og debat med politiske, kreative og stærke erhvervsprofiler, der under ledelse af journalisten Jeppe Søe vil debattere, hvorfor og hvordan vi kan og skal drive kreativiteten og modet frem for at skabe fremtidens entreprenører.

Afholdte events

26. april 2018

Kom godt i gang

Her præsenterer de 20 udvalgte iværksættervirksomheder deres idé for et professionelt netværk af mentorer og investorer. Målet er, at finde 3  iværksættervirksomheder ud af de 20, der har udviklet deres idé eller produkt og har potentialet til, hvis de ønsker det, at modtage en vækst investering fra investeringsselskabet Heltemod & Hjerteblod.

12.-13. april 2018

Optimizecamp

Få muligheden for at arbejde videre med jeres idé, få inspiration samt indspark til hvordan idéen / produktet / servicen kan optimeres og motiveres yderligere ved hjælp af konkrete værktøjer og undervisning fra succesfulde iværksærksættere og rollemodeller.

20. marts 2018

Dig og din idé

Alle deltagende startHER iværksættere får mulighed for at teste sig selv, en idé eller et produkt foran et professionelt netværk af mentorer. Målet er, at inspirere og motivere deltagerne og finde de 20 mest innovative og bæredygtige virksomheder ud af et felt på forventet 40 deltagende iværksættervirksomheder.

14. september 2017

startHER iværksætter konference 2017

En dag med indlæg om kreativitet, innovation og hvordan vi skaber og udfører disse i praksis. Der bliver sessioner med vidensdeling og erfaringsudveksling med stærke erhvervsprofiler, investorer og rollemodeller fra Haderslev.

Derudover skal startHER prisen – powered by Heltemod & Hjerteblod uddeles for første gang. Med prisen hyldes erhvervsledere, undervisere og initiativer, der har gjort en særlig indsats for innovation og iværksætteri og som støtter virkelyst og vovemod i Haderslev kommune. Priserne gives til den med den gode ide – den med modet til at udføre – den som inspirerer til innovation og formår at skabe yderligere vækst.

BOOK