Erhverv

Erhvervsindsatsen er målrettet etablerede proof of business erhvervsvirksomheder og deres medarbejdere i Haderslev Kommune, der ønsker vækst. Via målrettede værktøjer og forløb vil vi bidrage til at aktivere entreprenørskab, skabe mere innovation og aktivere udviklingskapital og flere netværkssamarbejder. 

Målet er at forløse medarbejdere og derved virksomhedernes innovative evner, skabe merværdi og identificere mulige spin-off virksomheder.

I startHER inddrager vi erhvervslivet i vores uddannelsesevents, hvor de deltager som oplægsholdere eller som dommere. De studerende får kvalificeret feedback og sparring på deres idé, pitch og forretningsplan. Deltagerne fra erhvervslivet, deler deres erfaringer og inspirerer de studerende, og samtidig bliver de også selv inspireret af innovative ideer og nye læringsmetoder, så alle går der fra med ny energi og motivation.

Til vores uddannelsesevent, Kom godt i gang, d. 26. marts 2019, fik vi stor opbakning fra lokale virksomheder, som sponsorerede præmier til vinderne. F. Engel sponsorerede habitjakker til 1. pladsen, Skilte og Print sponsorerede T-shirts m. tryk samt 100 visitkort og 100 foldere til 2. pladsen og Alex Bødiker sponsorerede personlig pitchtræning til 3. pladsen. Derudover sponsorerede Lohmann buketter til vinderne og MetteMums med-sponsorerede frokosten. Tak for opbakningen!

startHER har også flere mentorer og rådgivere tilknyttet, som står klar til at hjælpe alle iværksætter spirer – vil du også være en del af et innovationsmiljø, så kontakt gerne startHER.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK