Dig og din idé

Er du helt grøn, når det kommer til budgetter, forretningsplaner, selskabsformer, lovgivning osv., men har en rigtig god idé, som du gerne vil føre ud i livet? Så er du på første trin af iværksætterrejsen. Du har måske brug for at blive vejledt i den rigtige retning, eller lyst til at deltage i de arrangementer, som startHER tilbyder. Uanset hvad, kan du her læse om, hvordan du tager skridtet videre fra idé til virkelighed.

Netværk og fællesskab

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i startHER, og om iværksætteri generelt, så er  velkommen til at komme forbi Café Iver, hvor vi holder informationsaftener løbende. Her kan du også høre om akademiuddannelsen Iværksætteri i praksis, som Udviklingscenter Syd tilbyder, og stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. Kontakt os for at høre, hvornår den næste Café Iver informationsaften er.

Café Iver er beliggende på:

Jomfrustien 17
6100 Haderslev

Tilbud

Mød en iværksætter

Personligt møde

Du har mulighed for at få et personligt møde med en af vores kompetente rådgivere, der kan give dig vejledning i, hvordan du strukturerer din forretningsplan.

startHer tjekliste for iværksættere

Det er vigtigt at have overblik over de mange opgaver, der skal på plads ved start af ny virksomhed. Derfor har startHER udviklet en tjekliste for iværksættere, der kan være med til at skabe et godt overblik i planlægningen. startHER tjeklisten kan downloades herunder.

Hvor starter jeg?

Hvilken hjælp kan jeg få?

Hvad kræver det af mig at blive selvstændig?

Hvad skal jeg ellers tænke på?

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK