Dig og din idé

Er du helt grøn, når det kommer til budgetter, forretningsplaner, selskabsformer, lovgivning osv., men har en rigtig god idé, som du gerne vil føre ud i livet? Så er du på første trin af iværksætterrejsen. Du har måske brug for at blive vejledt i den rigtige retning, eller lyst til at deltage i de arrangementer, som startHER tilbyder. Uanset hvad, kan du her læse om, hvordan du tager skridtet videre fra idé til virkelighed.

Netværk og fællesskab

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i startHER, og om iværksætteri generelt, så er  velkommen til at komme forbi Café Iver, hvor vi holder informationsaftener løbende. Her kan du også høre om akademiuddannelsen Iværksætteri i praksis, som Udviklingscenter Syd tilbyder, og stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. Kontakt os for at høre, hvornår den næste Café Iver informationsaften er.

Café Iver er beliggende på:

Jomfrustien 17
6100 Haderslev

Tilbud

startHER tjekliste for iværksættere:

Ved start af ny virksomhed er der mange opgaver der skal på plads. Derfor har vi udarbejdet en tjekliste, der kan være med til at give dig et godt overblik over planlægningen, og hjælpe dig på vej. Du kan downloade startHER tjeklisten herunder.

Mød en iværksætter:

Du har mulighed for at møde andre iværksættere og modtage erhvervssparring fra mentorer, hvor I kan dele erhvervserfaring og hjælpe med hinanden med udfordringer. 

Personligt møde:

Du har mulighed for at booke et personligt med en af vores konsulenter, der kan give dig vejledning i, hvordan du strukturere din forretningsplan.

Hvor starter jeg?

Hvilken hjælp kan jeg få?

Hvad kræver det af mig at blive selvstændig?

Hvad skal jeg ellers tænke på?

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dem

7353 1400

start@her.dk

BOOK